Soms vereist een bericht net wat meer aandacht van (één van) je gesprekspartners. Door ze te taggen in je bericht kun je dit aangeven.

Je kunt je gesprekspartners taggen door in je bericht een ‘@’ teken te typen. Op het moment dat je dat doet verschijnt er een venster met de gesprekspartners van het huidige gesprek.

In de webversie selecteer je met de pijltjestoetsen de gewenste contactpersoon en druk je op enter. Deze persoon zal dan getagged worden in je bericht.

In de mobiele versie selecteer je de gewenste persoon door op zijn / haar naam te klikken.

Als je iemand tagt krijgt deze persoon een e-mail waarin staat dat hij / zij getagged is in een bericht (indien ze ervoor hebben gekozen om zulke meldingen per mail te ontvangen).

In een groepsgesprek heb je ook de optie om alle deelnemers te taggen, met de @all tag. Alle gesprekspartners krijgen dan een e-mailnotificatie.

Je kunt ook de CC naar e-mail functie gebruiken. Deze functie voegt in een groepsgesprek de @all tag toe en in een één-op-één gesprek een tag met de naam van de andere partij in dat gesprek.