Tijdens het registratieproces gebruik je één e-mailadres. Maar wat als je meer dan één actief e-mailadres hebt? Hoe zorg je er dan voor dat je via deze andere e-mailadressen niet constant uitnodigingen ontvangt om onze messenger te gebruiken?

Je kunt gelukkig meerdere e-mailadressen koppelen aan één Alterdesk account. Dit zijn zogenaamde e-mailaliassen. In de webversie of desktop client van Alterdesk kun je dit doen door naar ‘Instellingen’ te gaan en vervolgens naar het tabje ‘E-mailadressen’.

Je kunt ook aangeven welke van je e-mailaliassen je primaire e-mailadres is. Het primaire e-mailadres wordt gebruikt wanneer je bijvoorbeeld je wachtwoord vergeet. Je kunt dan aanvragen dat er een link opgestuurd wordt waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen – de e-mail met deze link gaat dan naar je primaire e-mailadres.