Inloggen met een gedeeld account kan alleen via een persoonlijk account dat toegang heeft tot het gedeelde account.

De wachtwoord-vergeten-functie werkt dus niet voor gedeelde accounts.

Wanneer je ingelogd bent met je eigen account kun je bovenin je scherm op je bedrijfsnaam klikken – wanneer je toegang hebt tot meer dan één account, verschijnt er een drop-down menu met daarin de accounts waarnaar je kunt switchen.