Je kunt te allen tijde je Alterdesk account verwijderen door via het menu rechts bovenin je scherm naar ‘Profiel’ te gaan.

In de ‘Geavanceerd’ tab vind je de knop waar je je account kunt verwijderen. Nadat je op deze knop hebt geklikt wordt gevraagd om je wachtwoord in te vullen, en daarna zal je nog eens moeten bevestigen dat je de account echt wilt verwijderen.

Wanneer je je account verwijderd, wordt al je data volledig verwijderd van onze servers. Berichten die je met dit account verzonden hebt zullen ook verwijderd worden en niet meer zichtbaar zijn voor je contacten.

Verwijder je account alleen als je 100 procent zeker bent dat je je account of de inhoud ervan niet meer nodig zult hebben in de toekomst. Verwijderde accounts kunnen niet meer hersteld worden.