Als je de admin van je bedrijf bent, heb je toegang tot de bedrijfsinstellingen. Ga hierheen door in de web versie naar het menu rechts bovenin te gaan en de optie ‘Bedrijfsinstellingen’ aan te klikken.

In de eerste tab van de bedrijfsinstellingen, ‘Account’, staan onderaan de pagina ‘Bedrijfs domeinnamen’. Hier kun je domeinnamen toevoegen. Gebruikers met e-mailadressen met alle hier vermeldde domeinen zullen vermeld worden in de ‘Collega’s’ tab. Voer een domeinnaam in en klik op ‘Voeg toe’.

Let op: om een bedrijfsdomein te kunnen toevoegen aan het bedrijfsaccount moet je wel zelf een e-mailadres behorend tot dit domein aan je persoonlijke account gekoppeld hebben!