Wanneer je tweefactorauthenticatie gebruikt in combinatie met een app zoals Google Authenticator, moet je er bij de aanschaf van een nieuwe telefoon voor zorgen dat je nieuwe toestel de nodige authenticatiecodes kan genereren.

Doe dit door eerst in te loggen met je oude toestel en vervolgens de QR-code in je account (Instellingen –> Tweefactorauthenticatie) te scannen met je nieuwe telefoon.

Als je geen toegang hebt tot je oude telefoon en je dus niet meer in je account kunt om de tweefactorauthenticatie aan te passen, kun je contact opnemen met de admin van je platform. Zij zullen je tweefactorauthenticatie kunnen resetten, waarna je alsnog je nieuwe telefoon aan je account kunt koppelen.