Het kan heel soms voorkomen dat je iOS smartphone of tablet je blijft vragen om je passcode (pincode) in te stellen, terwijl je dit wel al hebt gedaan. Heel vervelend, want op dit moment is een PIN op iOS verplicht en kun je de messenger dan niet gebruiken.

Na onderzoek van onze kant is echter gebleken dat dit vanuit Apple komt – je zult even uit en in moeten loggen op je Apple account, zodat het signaal dat je passcode is ingesteld weer goed doorkomt naar ons platform. Zodra je dit gedaan hebt zul je de messenger weer kunnen gebruiken zoals normaal.