Soms kan het handig zijn om de inhoud van een conversatie te downloaden, bijvoorbeeld om het print mee te nemen naar een meeting (denk wel aan het milieu!) of om het digitaal te archiveren.

Je kunt de volledige inhoud van een conversatie gemakkelijk als een PDF-bestand.

In de webversie ga je bovenin de conversatie naar ‘Meer’ en klik je op de ‘Download chat’ optie.

Op mobiel ga je naar het menu, klik je op ‘Chat-opties’ en vervolgens op ‘Download chat’.

In zowel de webversie als de mobiele applicaties moet je daarna een tijdsperiode kiezen waarvoor de inhoud van het gesprek moet worden gedownload.

Een groepsconversatie kan ook worden gedownload, zelfs als het al gesloten is.