Ja, je kan voor iedere organisatie waarvoor je werkzaam bent een apart Alterdesk account aanmaken.

Als je je registreert met een telefoonnummer, worden accounts met hetzelfde telefoonnummer automatisch aan elkaar gekoppeld. Als je je hebt geregistreerd zonder telefoonnummer kun je je accounts op een later tijdstip samenvoegen.

Als je accounts gekoppeld zijn, kun je tijdens het gebruik gemakkelijk switchen tussen verschillende bedrijven door op links bovenin je scherm op de naam van je organisatie te klikken en de gewenste organisatie te kiezen in het dropdown menuutje.