De web client van de Alterdesk messenger (te bereiken via im.alterdesk.com) is te gebruiken in Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera, Edge en Safari. Onze videobel-functionaliteit draait het beste in Chrome, Firefox, Opera of Vivaldi. Als je ook tijdens het videobellen je scherm wilt delen kun je Chrome (met onze plugin) of Firefox gebruiken.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de native (desktop) client te gebruiken. Deze client ondersteunt zowel videobellen als de mogelijkheid om je scherm te delen. De native client gebruik je niet vanuit een browser, maar installeer je op je desktop. De Alterdesk native client is hier te downloaden voor macOS en hier voor Windows.

Zorg dat de browser of desktop client die je gebruikt te allen tijde up to date is – verouderde versies van browsers worden niet ondersteund, vanwege veiligheidsproblemen, prestatieproblemen of gebrek aan technisch support.