De web client biedt zelf geen rotatie-opties, dus de client kan dit zelf niet per ongeluk veroorzaken. De enige manier waarop het zou kunnen voorkomen dat je scherm gedraaid is, is doordat de algemene instellingen of drivers van je apparaat (desktop of laptop) niet goed ingesteld / geupdate zijn.

Check dit eerst even – als het probleem zich blijft voordoen nadat je je drivers en instellingen hebt gecheckt, neem dan gerust even contact met ons op.