Je kunt geen specifiek bericht in een specifieke conversatie opzoeken.

Wel kun je een specifiek bericht zoeken in al je conversaties. Om te zoeken klik je op de ‘Zoeken’ balk boven je contactenlijst, links op je scherm (of mobiel gewoon in het midden). Type hier drie of meer karakters en het zoeken kan beginnen.

Als je je zoekresultaten wilt limiteren tot alleen berichten kun je onder de ‘Zoeken’ balk een filter toepassen. Klik op ‘Opties’ en selecteer de filters die je wilt gebruiken. Klik dan weer op de ‘Zoeken’ knop.