Als je de eigenaar bent van een groepsconversatie, kun je de instellingen op elk gewenst moment aanpassen.

In de web versie kun je bovenin op ‘Meer’ klikken en vervolgens op ‘Opties’. Hier kun je alle gewenste instellingen aanpassen.

Op je mobiele apparaat kun je de instellingen aanpassen door de conversatie te openen en via het menu rechts bovenin naar ‘Chat-opties’ te gaan. Normaal staan hier geen instellingen, maar als je de eigenaar van de groep bent wel.