Het onderwerp van een één-op-één conversatie kan niet worden veranderd. Bij een groep kan dit worden gedaan door de eigenaar van de groep (of iedereen met voldoende rechten).

In de webversie kun je dit doen door de conversatie te openen en dan bovenin je scherm te klikken op ‘Meer’. Kies vervolgens ‘Verander onderwerp’.

Via je mobiele apparaat kun je het onderwerp van je conversatie aanpassen door de conversatie te openen en te navigeren naar het menu rechts bovenin. Vervolgens klik je op ‘Chat opties’. Pas het onderwerp aan en klik op ‘Opslaan’.