Indien je het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd niet meer gebruikt, kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Voeg een nieuw e-mailadres toe via de stappen uit dit artikel.
  2. Je oude e-mailadres zal dan nog steeds gemarkeerd zijn als ‘primair’. Dit houdt in dat communicatie over je account (zoals de mail wanneer je je wachtwoord vergeten bent en een nieuwe wilt aanvragen) naar dit e-mailadres gestuurd zal worden. Klik naast je nieuw toegevoegde e-mailadres op ‘Maak primair’.  Je zult vervolgens de optie krijgen om je oude e-mailadres te verwijderen.