Versie: 1.0.3.242

Verwachte release datum: 03-11-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• Uitleg over bedrijfsdomeinen toegevoegd aan de bedrijfsinstellingen
  • Bij het inlogscherm zijn vanaf nu de desktop apps te downloaden
  • Tijdens het videobellen kan je de mute knop ook in de balk onder in het scherm zien zodat je deze kan gebruiken terwijl het beeld op volledig scherm staat.
  • Onder het gedeelde scherm zal vanaf nu de naam van de deler te zien zijn.
  • Wanneer er een private company is zullen de contacten in deze company vanaf nu in de lijst met contacten staan die je aan een spreekkamer kan toevoegen.

Bug fixes:

• De link naar de algemene voorwaarden klopt weer
  • Kleine bugs gefixed