Versie: 1.0.3.232

Verwachte release datum: 05-05-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

-Bij het inlogscherm is nu ook een verwijzing naar onze statuspagina

-Vanaf nu is het mogelijk om andere deelnemers van het groepsgesprek aan te duiden als beheerders.

-Wanneer een account gekoppeld moet worden na een SAML inlogpoging, dan zal dit nu aangegeven worden.

Bug fixes:

-Bug gefixed waarbij de desktop-app niet naar voren kwam als er op een notificatie geklikt werd.

-Een missende vertaling bij de levensduur teruggevonden.

-Foutmelding bij het niet kunnen wijzigen van een e-mailadres via de bedrijfsinstellingen als deze al bestaat verduidelijkt.