Versie: 1.0.3.227

Verwachte release datum: 24-03-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• De eerste keer dat een gebruiker inlogt bij Zaurus zal gevraagd worden of die zich wil inschrijven voor de nieuwsbrief.
  • Optie toegevoegd om in of uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
  • Filter en zoekterm zullen voortaan onthouden worden wanneer geswitched wordt van tab.
  • Tekst voor de wachtwoord vergeten functie duidelijker gemaakt waar het aan kan liggen als je geen mail voor de reset ontvangt.
  • Schermdelen in Chrome is vanaf nu mogelijk zonder de schermdeel plugin.

Bug fixes:

• Lijst van particuliere gebruikers wordt nu in correcte volgorde geladen.
  • Gefixed dat op kleine schermen konden de levensduur van een bericht de opmaak niet meer laat verspringen.
  • Titel van een chat kon doorlopen tot achter de Whiteboard knop.
  • Links in berichten staan nu weer op dezelfde hoogte als de rest van de tekst.