Versie: 1.0.3.226

Verwachte release datum: 10-03-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

• Canned responses zijn toegevoegd. Wijzig en gebruik standaard antwoorden die gekozen kunnen worden door # in het tekstveld te tikken.
  • Videocontrols hebben alt-teksten gekregen om uit te leggen wat ze doen
  • Wanneer je je muis boven het aantal gebruikte videominuten houd zie je ze staan in minuten in plaatst van uren.
  • Gedeactiveerde gebruikers zullen zo gemarkeerd worden wanneer ze tevoorschijn komen bij zoekresultaten.
  • Vanwege steeds meer opties bij berichten tonen we nu knoppen zoals Like, verwijder of doorsturen alleen wanneer je de muis over het bericht beweegt.

Bug fixes:

• Een bug opgelost met dubbele encoding.