Nieuwe features:

• Wanneer in Google Chrome of Microsoft Edge de schermdeel-functie wordt aangeklikt zonder dat de plugin geinstalleerd is, zal er een verwijzing naar de Google Plugin Store getoond worden. Deze kan dan geinstalleerd worden en is gelijk actief zonder dat het videogesprek beindigt hoeft te worden.
  • Onder het videoscherm zal nu een knop te zien zijn waardoor er makkelijk een screenshot van het videobeeld gemaakt kan worden.
  • FD-1732 - Status 'nog niet ingelogd geweest' is toegevoegd.

Bug

• FD-1133 Wanneer iemand zich tijdens het videogesprek verifieert via iDin, dan zal deze niet meer uit het videogesprek gegooid worden.
  • Labels van het menu worden niet langer als hashes getoond.
  • Soms kwam het voor dat de web-app niet in de juiste taal getoont werd.